Image Alt

Kuvo TV

Bivši članovi CD Projekt Reda rade na novoj igri smještenoj u feudalnom Japanu

Bivši programeri CD Projekta potvrdili su da rade na novoj online akcijskoj igri s “proceduralnim rješenjima” smještenom u feudalni Japan.

Pod vodstvom Jakuba Bena i Marcina Michalskog, novoosnovani studio Dark Passenger donijet će novu multiplayer igru ​​iz prvog lica na Steam, Epic Games Store, PS5 i Xbox Series X. Još uvijek nije potvrđeno ime igre niti datum izlaska.

Tim također potvrđuje da je igra smještena u feudalnom Japanu te da ćemo igrati kao shinobi i kunoichi ratnici i moći ćemo rukovati katanama, kratkim tanto i wakizashi oštricama, kusarigama lancima, shurikenima i sličnim oružjima. Također se navodi da će “borba iz neposredne blizine zahtijevati isto toliko spretnosti kao i taktika i bliska suradnja sa suigračima”. Najavljene su i modifikacije oružja i gradnja vašega vlastitoga dojoa.

“Naš cilj je stvoriti vrlo uzbudljiva on-line iskustva koja su usredotočena i na suradnju i na rivalstvo”, objašnjava tim koji se vraća radu na ovoj igri i oko koje očekujemo još puno novosti u narednim mjesecima.