Image Alt

Kuvo TV

Dolazi li i Harley Quinn u Gotham Knights? Kratak novi gameplay koncentriran je na Batgirl

Kreatori Gotham Knightsa, Warner Bros. Games Montreal potvrdili su nekoliko zlikovaca koji će biti prisutni u igri, uključujući Mr. Freezea i Penguina, ali za sada ne znamo sa sigurnošću hoće li Harley Quinn biti u igri ili ne. Nedavni gameplay video koji je podijelio službeni Twitter profil igre, međutim, pokazuje da se pojavljivanje Harley Quinn čini vjerojatnijim nego ikad prije.

Prikazani gameplay nije se fokusirala na Harley Quinn ili bilo koju drugu negativku, već je umjesto toga prikazao Batgirl i dio njezinih poteza. Videozapis u nastavku prikazuje Batgirl kako se spušta na ulice Gothama prije nego što napadne neprijatelje raznim udarcima i kombinacijama.

Ovaj gameplay isječak je kratak, a ako u njemu tražite Harley Quinn, nećete je pronaći. Međutim, ekipe protiv kojih se Batgirl bori imaju poseban izgled koji izgleda kao da oponaša crveno-crnu odjeću po kojoj je Harley Quinn najpoznatija. Također se čini da imaju i bijelu šminku na licu. Kombinirajte sve to s činjenicom da se čini da jedan od njih koristi bejzbolsku palicu kao oružje i dobit ćete skoro sve vezano uz Harley Quinn – osim nje same.

Iako se Harley Quinn često vidi kako radi s Jokerom, ovaj gameplay u kombinaciji s prošlim informacijama koje su podijelili programeri sugerira da bismo je mogli vidjeti u autonomnijoj ulozi u  Gotham Knightsima. Developeri su nedavno potvrdili da Joker uopće neće biti u igri, ali nisu definitivno rekli hoće li Harley Quinn biti u igri ili ne.