Image Alt

Kuvo TV

Fifa 23 donosi mogućnost da igrate kao Pep, Klopp i ostali veliki treneri

EA je objavio nove detalje vezane za Career modeu u predstojećoj Fifi 23, te je potvrdio kako ćemo po prvi puta moći igrati ovaj mode kao slavni nogometni menadžeri. U menadžerskom djelu Career modea, moći ćemo koristiti Jurgen Kloppa, Pepa Guardiolu, Antonia Contea i Thomasa Tuchela, kao i ostale iz Premier lige i drugih licenciranih liga.

“Igrači nas već godinama traže da igraju igru kao omiljeni im menadžeri/treneri, i drago nam je da možemo reći da FIFA 23 donosi tu mogućnost, te da će na izboru biti preko 350 autentičnih nogometnih menadžera u Career modeu” -navedeno je na EA blogu.

Moguće će biti izabrati bilo kojeg menadžera i staviti ga da vodi bilo koji klub po izboru, kao i posve novi klub koji napravite u career modeu. Moguće će biti uređivati im odjeću i birati klub koji će voditi, moći ćete nastaviti njihovu trenutnu situaciju i uspjehe koje imaju, ili početi ispočetka u novom klubu.

Također, od novosti vrijedi napomenuti mogućnost igranja highlightsa utakmica u Career modeu. Na taj način ćete moći promijeniti ishode utakmica bez igranje kompletnoga meča. Tu je i novi sustav razvijanja osobnosti igrača u Career modeu, stvari u koje ulažete, što kupujete i kakvi ste prema svojim suigračima utjecati će na vašu osobnost, a i legacy. A od sada će biti moguće uređivati treći dres svoga kluba, kao i dresove za golmane. Sve i još više možete vidjeti u novom traileru:

FIFA 23 izlazi 30. rujna.