Image Alt

Kuvo TV

Igrač Diablo Immortala potrošio 100 tisuća dolara na svoga lika i sad je prejak i nema protiv koga igrati

Igrač Diablo Immortala potrošio je veliku količinu novca na svoj lik u Blizzardovoj novoj igri koja i dalje izaziva podijeljene reakcije. Međutim, kao rezultat toga, njegove karakteristike su toliko visoke da ga igra ne može upariti za bitku s nikim online.

Igrač u pitanju je YouTuber imena jtisallbusiness koji sada razmišlja o tome da pokuša dobiti povrat novca, i to ” oko 100 tisuća dolara”. “Ne mogu raditi stvari za koje sam potrošio novac za ovoga lika i nemam vremenski okvir kada će se stvari stvarno popraviti, niti znam hoće li se stvari popraviti jer sam ja jedini igrač u cijeli svijet s ovim problemom”, rekao je u svom videu.

Prošloga mjeseca, šef Blizzarda Mike Ybarra branio je kontroverzne mikrotransakcije u Diablo Immortalu. Ybarra je izjavio da “velika većina” igrača ne troši novac unutar igre. “Filozofija je uvijek bila voditi se odličnim igranjem i osigurati da stotine milijuna ljudi mogu proći kroz cijelu kampanju bez ikakvih dodatnih troškova.” – rekao je.

U međuvremenu, programeri igre trenutno se bore s XP bugom za koji se tvrdi da je igrače koštao “milijune” izgubljenih experience bodova.