Image Alt

Kuvo TV

Ne, EVO 2022 nam neće donijeti najavu Mortal Kombata 12!

Za sve fanove Mortal Kombata, koji su se potajno nadali da će se među brojnim najavama na predstojećem EVO 2022 eventu naći i ona koja se odnsi na 12. nastavak ovog popularnog borilačkog serijala, nažalost, imamo ne baš tako lijepe vijesti.

Glasine o potencijalnoj najavi Mortal Kombata 12 tijekom EVO 2022 eventa demantirao je osobno Ed Boon, glavni čovjek NetherRealm Studiosa i jedan od autora cijele franšize.

Naime, Boon je u svome stilu putem Twittera službeno potvrdio da Mortal Kombat 12 neće biti najavljen tijekom ovogodišnje smotre najboljih borilačkih igara, dodavši kako je vijeme da Street Fighter i druge tabačine zasijaju punim sjajem.

Iako će proći bez novog nastavka po mnogima najboljeg, a zasigurno najbrutalnijeg borilačkog serijala, EVO 2022 će bez sumnje biti krcat velikim trenucima i vijestima o drugim tabačinama. Za sve ljubitelje žanra koji žele ispratiti ovaj veliki Sonyjev događaj, podsjećamo da će isti biti održan u Las Vegasu već krajem ovog tjedna, točnije u periodu od 5. do 7. kolovoza.