Image Alt

Kuvo TV

Novi Need for Speed je i dalje u planu za ovu godinu

Iako smo već zakoračili u kolovoz, od najave novog Need for Speeda i dalje ni traga ni glasa. Izlazak spomenute igre najavljen je za ovu jesen, međutim njenu najavu niti bilo kakve detalje o njoj, izuzev nekoliko leakova, još uvijek nismo vidjeli. Takvo što, naravno, pokrenulo je ozbiljnu sumnju u izlazak igre tijekom ove godine. No, ipak, iz Electronic Artsa tvrde da nema potrebe za brigom, jer je novi Need for Speed i dalje u planu za ovu godinu.

Da bismo novi Need for Speed doista trebali zaigrati već ove jeseni, još jednom je potvrđeno u novom financijskom izvještaju Electronic Artsa. Spomenuti izvještaj navodi treći kvartal aktualne fiskalne godine kao okvirni datum izlaska novog Need for Speeda, a to znači da bi navedeni naslov trebao izaći nekada tijekom jeseni.

Raniji leak navodi 4. studeni kao potencijalni datum izlaska novog Need for Speeda, što se poklapa sa EA-ovim planovima, a je li doista tako, vjerojatno ćemo doznati već krajem ovog mjeseca budući da nam Gamescom 2022 djeluje kao idealna prilika za konačno razotkrivanje igre.