Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Warzone 2 će biti predstavljen sredinom idućeg mjeseca

Iz Activisiona su već potvrdili da će Call of Duty: Warzone 2 (ili popularnije nazvan 2.0) izaći krajem ove godine, no sve do danas nisu otkrili nikakve konkretnije detalje o novoj inačici ovog popularnog battle royale naslova. Ipak, na njegovo otkrivanje nećemo morati čekati dugo.

Activision je za sredinu idućeg mjeseca najavio veliki reveal event, tijekom kojeg bismo trebali dobiti prve konkretnije detalje spomenute igre. Jednostavno nazvan “Call of Duty: Next”, ovaj event će biti održan 15. rujna, a na njemu nas očekuje prilično bogat program koji, uz gameplay poznatih streamera, obuhvaća veliko i otkrivanje Call of Duty: Modern Warfare II multiplayera, nove detalje mobilnog porta originalnog Warzonea te otkrivanje budućnosti “velikog” Warzonea. Hoćemo li možda dobiti i datum izlaska spomenutog naslova, ostaje nam da vidimo.

Call of Duty: Warzone 2 je u pripremi za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Kao što smo već spomenuli, trebao bi izaći krajem godine (vjerojatno nekada kada i Modern Warfare II), a od ranije je poznato da neće biti kompatibilan sa originalnim i još uvijek aktualnim Warzoneom, što znači da dosadašnji iteme i progres iz spomenute igre neće biti moguće prenijeti u nastavak.