Image Alt

Kuvo TV

PC verzija Death Strandinga bi uskoro mogla postati dio Game Passa

Kako stvari stoje, uskoro bi još jedna “Sonyjeva igra” mogla stići na Game Pass, a u pitanju je ni manje ni više nego Kojimin hit Death Stranding.

Prvi nagovještaj mogućeg dolaska Death Stranding na PC Game Pass stiže nam sa službenog Twitter accounta ovog servisa, na kojem je objavljen zanimljiva teaser fotka koja definitivno sugerira da potencijalni dolazak ove open world akcijske avanture, čija je PC verzija izašla prošle godine pod pokroviteljstvom 505 Gamesa.

Da bi se nešto doista moglo kuhati potvrđuje i činjenica da je na navedenom Twitter accountu prije toga promijenjena i profilna slika na kojoj se nalazi krajolik sa teaser fotke koja, ponavljamo, vrlo vjerojatno pripada Death Strandingu.

Hoće li ovaj Kojimin hit, nakon MLB The Showa 22, biti drugi po redu naslov iz PlayStation produkcije koji će stići na PC Game Pass, ostaje nam da vidimo. Naravno, nećemo otpisati mogućnost da navedena teaser fotka pripada Hellbladeu 2, no nekako nam se čini da je ipak u pitanju Death Stranding… 🙂