Image Alt

Kuvo TV

Vraća li se Ezio Auditore da Firenze?

Dok čekamo da nam Ubisoft detaljnije otkrije kako će izgledati budućnost Assassin’s Creed franšize, u moru glasina i leakova kojima smo u posljednje vrijeme zatrpani, iz Montreala nam stižu vijesti koje bi se posebno mogle svidjeti fanovima famozne “Ezio” trilogije.

Legendarni Ezio Auditore da Firenze mogao bi se vratiti u nekoj od idućih Assassin’s Creed igara, a takvo što sugerira i nedavni posjet glumca Rogera Craiga Smitha Ubisoft Montrealu.

Ovaj glumac, kojeg su mnogi i upoznali kroz njegovu fantastičnu izvedbu u ulozi spomenutog assassina objavio je putem Twittera zanimljiv post, kojim je i sam potvrdio svoj dolazak u zgradu Ubisoft Montreala, a to su mnogi protumačili kao njegov nagovještaj povratka jednom od mnogima najdražih likova u povijesti gaminga.

Vraća li se Roger Craig Smith doista kao Ezio i, ukoliko se doista vraća, u kojoj igri bismo ga mogli vidjeti? Trenutno su izgledne dvije opcije – ili će Assassin’s Creed Infinity obuhvatiti neki period iz ere ovog poznatog assassina ili ćemo Ezija vidjeti u ranije leakanovoj VR igri Assassin’s Creed Nexus, koja će imati misije inspirirane dosadašnjim naslovima iz ove Ubisoftove franšize. Kako god, odgovore na neka od ovih pitanja mogli bismo dobiti već tijekom idućeg mjeseca, kada nas očekuju dva velika Ubisoftova eventa – Ubisoft Forward i posebni livestream posvećen otkrivanju budućnosti Assassin’s Creed franšize.