Image Alt

Kuvo TV

New Tales from the Borderlands navodno izlazi krajem listopada

Kako stvari stoje, u Amazonu je netko ili dobio naređenje da leaka nekoliko igara ili je opako pogriješio i otkaz mu ne gine. Kako god, uz Dead Island 2 o kojem smo danas već pisali, zahvaljujući još jednom leaku sa Amazona, doznali smo i kada u prodaju stiže ranije najavljeni New Tales from the Borderlands.

Na produktnoj stranici spomenute igre, koju nam zajedno spremaju 2K i Gearbox Software, nakratko se pojavilo nekoliko detalja, uključujući i službeni datum izlaska nastavka Telltaleove hit avanture. Zahvaljujući tim informacijama, doznali smo da New Tales from the Borderlands izlazi 21. listopada te da ćemo ga moći zaigrati na svim aktualnim platformama (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch). Također, doznali smo i detalje pre-order bonusa, pa će tako svi koji se odluče da naprave prednarudžbu spomenute igre na poklon dobiti Adventure Capital Pack, koji se sastoji od kozmetičkih dodataka za likove iz igre kao i 10,000 in-game valute te in-game FL4K Vaultlander collectible.

Produktna stranica je sadržavala i kratki sinopsis, zahvaljujući kojem smo doznali da će radnja igre biti smještena u ratom uništeni metropolis Prometheu, gdje će troje glavnih protagonista, Anu, Octavio i Fran, proživljavati najgori dan u svome životu dok pokušavaju da se suprostave nemilosrdnim korporacijskim vladarima.

2K i Gearbox se još nisu oglasili povodom ovog leaka, no s obzirom na da nam se sve čini prilično legit, očekujemo da ćemo potvrdu svega navedenoga dobiti najkasnije tijekom Gamescoma.