Image Alt

Kuvo TV

EA će uskoro otkriti više informacija o Dead Space Remakeu

Dead Space Remake najavljen je još prošle godine na EA Play Live eventu. Kasnije smo dobili i rane snimke igranja, a obožavatelji su obaviješteni da će morati pričekati do 2022. godine za više informacija i mogući launch igre. No, na razočaranje svih, EA je objavio da ćemo morati čekati još godinu dana. Međutim, čini se da je sada EA konačno spreman konkretnije pokazati na čemu je tim Motive Studiosa radio.

S datumom izlaska spomenute igre postavljenim za 27. siječanj 2023. godine, novi medijski događaj zakazan je za zadnji tjedan rujna kako bi EA javnosti pružio priliku da saznaju nešto više o remakeu. Događaj će sadržavati prezentaciju same igre uz priliku da se programerima postavljaju pitanja i da se pokaže gameplay igre.

U nedavnom razgovoru za Game Informer, Glena Schofielda (bivšeg kreatora i izvršnog producenta Dead Space franšize) su pitali o nadolazećem Dead Space Remakeu. Schofield je priznao da je prošlogodišnju objavu shvatio više kao kompliment nego išta drugo, drago mu je što je franšizi dana druga prilika. Međutim, Schofield je također otkrio da se osjeća pomalo ljuto što se nova igra u franšizi radi bez njega.

Osim novog Dead Spacea, EA također radi na mnogim drugim igrama za jednog igrača, kao što su Star Wars Jedi: Survivor i Black Panther. S obzirom na to da je prošlo gotovo deset godina otkako je izašao Dead Space 3, mnogi željno očekuju povratak ovoj jedinstvenoj horor franšizi.