Image Alt

Kuvo TV

Objavljen je raspored ovogodišnjeg Gamescoma

Gamescom 2022 počinje sljedeći tjedan u Njemačkoj u Kölnu. Sajam će biti održan uživo prvi put nakon 2019. godine, a događaju će prisustvovati više od 500 kompanija. Kao i prošle godine, Gamescom će biti ispunjen novim premijerama, vijestima, intervjuima i još mnogo toga.

Na temelju onoga što do sada znamo, Opening Night Live Geoffa Keighleyja ponovno će otvoriti Gamescom 2022 i to već u utorak. Bit će to otprilike dvosatni nastup uživo koji će sadržavati najave igara, svjetske premijere itd.

U srijedu ćemo moći gledati igre poput Forspoken, The Callisto Protocol, A Plague Tale: Requiem, Warhammer 40,000: Darktide, CYGNI: All Guns Blazing, Ghostbusters: Spirits Unleashed i mnoge druge.

U četvrtak će biti prikazane igre kao što su Street Fighter 6, Microsoft Flight Simulator, Stray Blade, Metal: Hellsinger, The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me i mnoge druge.

U petak ćemo vidjeti igre kao što su Company of Heroes 3, Sifu, Vikings on Trampolines, Endless Dungeon, High on Life i mnoge druge.

U subotu će biti dodjela nagrada, dok će u nedjelju, kao zadnji dan, biti cosplay show.

Na događaju će sudjelovati studiji i izdavači kao što su 2K, 505 Games, AMD, Bandai Namco, HoYoverse, Humble Games, HyperX, Koch Media, Raw Fury, SEGA Europe, Team17, THQ Nordic, Thunderful, Ubisoft, Xbox i mnogi drugi.

Na događaju neće sudjelovati Sony, Nintendo, Take-Two i Activision Blizzard. Ovo je samo uži popis kompanija koje su dosad bile na Gamescomu, ali ih neće biti ove godine.