Image Alt

Kuvo TV

Ubisoft navodno radi na Blade igri

Čini se da bi izdavač videoigara Ubisoft mogao raditi na igri povezanoj s Marvelovim likom Bladeom. Trenutačno se radi na velikom broju Marvelovih videoigara koje uključuju Marvel’s Spider-Man 2, Marvel’s Midnight Suns, Marvel’s Wolverine i druge projekte o kojima se priča kao što je igra o Black Pantheru i Iron Manu. Jasno je da sam Marvel želi generirati niz naslova temeljenih na nekim od svojih najpopularnijih likova što je sada dovelo do suradnje s Ubisoftom.

Uočeno prvotno od strane YouTube kanala JorRaptor, nedavne objave na društvenim mrežama u proteklih mjesec dana implicitno navode da bi Blade igra mogla biti u razvoju. Krajem srpnja, glumac Edwin Gaffney objavio je nekoliko novih slika na društvenim mrežama vezanih za obavljanje motion capturea u Ubisoftu. Iako Gaffney nije konkretno naveo na kojoj igri radi s Ubisoftom, podijelio je sliku koja je sadržavala riječ “Marvel”. Zbog toga se pretpostavlja da bi Marvel mogao raditi nešto u tandemu s Ubisoftom.

Pa zašto se vjeruje da bi ova Ubisoftova igra mogla biti specifično vezana uz Bladea? Pa, oznaka koju je Gaffney podijelio na slici također je sadržavala ime “B. Tariq” pored imena redatelja. Za one koji ne znaju, Bassam Tariq bi trebao biti redatelj nadolazećeg filma Blade. Iako nije poznato kako i zašto bi Tariq također mogao biti vezan za ovu igru, njegovo ime koje se pojavljuje na fotografiji moglo bi biti trag koji nas navodi upravo na zaključak da se radi igra o popularnom Bladeu.

https://www.instagram.com/p/CgfAcjoofAH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Također je vrijedno napomenuti da je Gaffney podijelio sliku sebe i kolege glumca Alexa Martina na kojoj oboje drže, čini se, katane. Što opet navodi na Bladea.

No, još takva igra nije potvrđena te ova nagađanja treba uzeti sa malo manje entuzijazma, koliki god fanovi Bladea bili.