Image Alt

Kuvo TV

Gotham Knights u prodaju stiže ranije, imamo i novi trailer koji nam predstavlja zlikovce

U vrijeme, kada svjedočimo gotovo svakodnevnim odgodama brojnih velikih igara, desilo se i nešto pomalo neočekivano – Gotham Knights je dobio novi datum, no nije odgođen, već će se u prodaji pojaviti ranije.

Da, dobro ste pročitali – Warner Bros. i WB Montreal su odlučili datum izlaska pomaknuti malo unaprijed, pa ćemo tako spomenutu igru umjesto 25. listopada na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama zaigrati četiri dana ranije, točnije 21. listopada. Koji je razlog promjene datuma izlaska, ovom prilikom nije otkriveno, no s obzirom da samo nekoliko tjedana kasnije izlaze veliki naslovi kao što su Call of Duty: Modern Warfare II i God of War Ragnarok, moguće je da se radi o taktičkom potezu, bez obzira što su u pitanju samo četiri dana.

Uz novi datum izlaska, dočekao nas je i novi trailer posvećen zlikovcima koji nas u igri očekuju – Harley Quinn, Clayface, Mr. Freeze i, naravno, opasni Taloni, samo su dio zanimljive postave, a kako svaki od navedenih zlikovaca izgleda i kakve probleme spremaju Nightwingu, Robinu, Batgirl i Red Hoodu, možete vidjeti u traileru koji se nalazi ispod.