Image Alt

Kuvo TV

THE FINALS je novi besplatni multiplayer shooter koji nam stiže iz kuhinje autora ARC Raidersa

Hype, hype never changes. Naravno, ni mi si nismo mogli pomoći. Premda nismo vidjeli niti jednu igru od ovog talentom nakrcanog studija, trailer za Arc Raiderse nam je ulio povjerenje u Embark Studios i njihov potencijal. Sinoć tijekom otvaranja Gamescoma dobili smo epileptični i kratki teaser za THE FINALS, free-to-play FPS. Fascinantno je da smo se uzbudili nakon doslovno 24 sekunde trailera.

THE FINALS će biti koncipiran kao borbeni TV game show s destrukcijom mapa. Mape, one će biti inspirirane stvarnim lokacijama na kojima će igrači moći doslovno rušiti zgrade na svoje protivnike. Developeri obećavaju spektakl pun destrukcije i adreanalina. Isto tako, developeri nam jamče da igra nije tako daleko od izlaska i pozivaju sve gamerice i gamere da se prijave na playtest koji će se uskoro odvijati putem Steama.

Ukoliko ćemo se osvrnuti na opis igre, očigledno je da se cilja na streaming populaciju koja će moći “uživati” i navijati za svoje favorite u bratoubilačkoj borbi koja će se odvijati na ekranima. Ništa, kako rekosmo, hype never changes i nadajmo se najboljem.