Image Alt

Kuvo TV

Twitch će dopustiti svojim partnerima da streamaju preko drugih platformi

Twitch je odlučio okrenuti novi list i omogućiti svojim partnerima da prenose uživo svoj sadržaj preko drugih platformi. Sami detalji oko ekskluzivnosti partnera su podijeljeni u novoj objavi s često postavljenim pitanjima na Twitchu.

Tijekom prošle godine, glavni Twitch streameri poput Ludwiga, Dr. Lupa i TimTheTatMana napustili su platformu radi YouTube ekskluzivnih ponuda i većih isplata. Ovo je vjerojatno najava Twitcha da će se suprotstaviti svojoj konkurenciji.

Streameri će sada moći prenositi uživo svoj sadržaj na suparničkim platformama Twitchu, kao što su YouTube i Facebook. Međutim, istovremeno je emitiranje dopušteno na mobilnim uslugama kratkog oblika kao što su TikTok ili Instagram Live, što znači da IRL ili Just Chatting streamovi mogu biti na više platformi.

Twitch je objavio da nakon što partneri isključe svoj Twitch stream, mogu odmah započeti svoj live stream negdje drugdje, napominjući da ne treba dugo čekati prije toga. Osim toga, Twitch kaže da igrači i dalje mogu reklamirati svoje druge kanale na svojim Twitch panelima i streamovima. Partneri su očigledno zadovoljni što se tvrtka odlučila na ovaj potez.