Image Alt

Kuvo TV

Iscurili su novi detalji novog Need for Speeda, a vidjeli smo i djelić njegovog gameplaya

Unatoč činjenici da smo na korak do jeseni, kada bi novi Need for Speed, kako nas iz Electronic Artsa uporno pokušavaju uvjeriti, trebao izaći, mi o najnovijoj igri iz ovog popularnog racing serijala još uvijek ništa službeno nismo doznali. No, dok je najava spomenutog naslova sve bliža, tu je poneki leak koji će skratiti naše čekanje te najave.

Zahvaljujući leaku koji nam putem Reddita donosi izvjesni TopRamanNood3s, dobili smo prvi pogled na gameplay igre čije bi službeno ime moglo glasiti Need for Speed: Unbound. Radi se o kratkom videu koji traje svega nekoliko sekundi, a koji prikazuje plavi automobil koji leti kroz zrak dok se oko njega pojavljuju animirane varnice u obliku krila, lubanje i plavog plamena. Automobil potom udara u zid, što je ispraćeno dodatnim anime efektom. O čemu se radi, pogledajte ispod.

 

Navedeni leak, iako još nije službeno potvrđen niti demantiran, poklapa se sa dosadašnjim glasinama, prema kojima bi novi Need for Speed trebao imati određene anime elemente. Također, na ekranu je prisutna i mapa grada, koji bi navodno trebao predstavljati fiktivnu verziju Chicaga, što se također poklapa sa ranijim glasinama.

Sve u svemu, sada nam samo ostaje da se EA konačno službeno oglasi i predstavi igru. Dosadašnje glasine govore da bi Need for Speed: Unbound trebao izaći početkom studenog te da će biti rezerviran isključivo za PC i konzole nove generacije. Hoće li tako i biti, doznat ćemo vrlo brzo.