Image Alt

Kuvo TV

Netflixova Horizon TV serija upravo je dobila svoga scenarista

Prije nekoliko mjeseci, Sony i Netflix su potvrdili kako zajedno spremaju TV seriju zasnovanu na popularnom PlayStation serijalu Horizon, a sada smo dobili i prve konkrenije detalje vezane za samu seriju. Točnije, potvrđeno je da će scenarist Netflixovog hita The Umbrella Academy biti zadužen za scenarij Horizon serije.

Blackman, koji trenutno radi i na drami Orbital, otkrio je ovom prilikom kako je veliki fan Horizon franšize, da se raadi o genijalno osmišljenom ostvarenju sa jednako sjajnim likovima na čelu sa Aloy oko koje je ovom prilikom potvrđena i kao glavna akterica serije, zbog čega je oduševljen što će moći proširiti horizonte spomenute franšize, pri čemu će mu u pisanju scenarija pomagati kanadska scenaristica i producentica Michelle Lovretta.

Njima će se na producentskim pozicijama pridružiti Abbey Morris iz Blackmannove produkcijske kuće Irish Cowboy Productions, Asad Qizilbash i Carter Swan iz PlayStation Productionsa, Jan-Bart van Beek i Ben McCaw iz Guerrilla Gamesa te Roy Lee i Matthew Ball iz Vertigo Entertainmenta.

Ranije informacije vezane za Horizon seriju govore kako će njena radnja biti smještena u dva različita vremenska perioda – jedan će pratiti radnju igara, dok će se drugi baviti propašću čovječanstva i događajima koji su prethodili onima iz dosadašnjih igara.