Image Alt

Kuvo TV

Wo Long: Fallen Dynasty u novom gameplay traileru izgleda kao spoj Nioha i svih ostalih SoulsBorne igara

Koei Tecmo i Team NINJA predstavili su nam premijerni gameplay trailer za Wo Long: Fallen Dynasty, impresivni akcijski čiju smo najavu vidjeli početkom ovog ljeta.

Uz potvrdu da će spomenuta igra biti prisutna na predstojećem Tokyo Game Showu 2022 u igrivom obliku, dobili smo priliku vidjeti kako Wo Long: Fallen Dynasty izgleda u akciji. Sudeći prema viđenom, već sada možemo reći da Koei Tecmo i Team NINJA ovdje igraju na sigurno, budući da ovaj akcijski RPG definitivno izgleda kao spoj Nioha i dosadašnjih SoulsBorne igara. Ima tu i malo Ninja Gaidena, što je sasvim očekivano, s obzirom na to da na igri i rade njegovi autori. Ukratko, očekuje nas atraktivna akcija, brojni borbeni stilovi i, naravno, impresivne i nemilosrdne mitske kreature koje će nas pokušati skratiti za glavu. Dosta priče, trailer se nalazi ispod, pa bacite pogled.

Wo Long: Fallen Dynasty je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji bi se trebao pojaviti početkom iduće godine. Također, vrijedi naglasiti i to da će već od prvog dana biti dio ponude Xbox Game Passa.