Image Alt

Kuvo TV

Nova Mafia je službeno potvrđena, no nećemo je vidjeti još nekoliko godina

Nakon prilično duge medijske tišine i negiranja brojnih leakova i glasina, 2K i Hangar 13 su konačno službeno potvrdili ono što smo manje-više svi znali – da je nova Mafia već u razvoju!

U sklopu proslave 20. rođendana originalne Mafia igre, generani menadžer studija Hangar 13 Roman Hladik službeno je potvrdio da je ovaj studio započeo rad na novoj igri iz ove franšize. Također, s obzirom na to da je ista u ranom razvojnom stadiju, Hladik je naglasio kako je nećemo vidjeti još nekoliko godina.

Sudeći prema dosadašnjim glasinama, nova Mafia bi zapravo mogla biti prequel, čija će radnja biti smještena na Siciliju krajem XIX i početkom XX stoljeća, a koja će pratiti život Don Salierija i njegov uspon ka mafijaškom tronu. Ove glasine još nisu ni potvrđene ni demantirane, no s obzirom da je nova igra još uvijek daleko od izlaska, izvjesno je da ćemo na bilo kakve konkretnije detalje morati pričekati još neko vrijeme.

U međuvremenu, povodom 20. rođendana originalne Mafia igre, ista će putem Steama biti besplatna za preuzimanje u periodu od 1. do 5. rujna, pa nemojte propustiti priliku da obogatite svoj Steam library.