Image Alt

Kuvo TV

Četiri nove igre su stigle na Xbox Game Pass

Kolovoz završava, a mnogi fanovi jedva čekaju sve nove igre koje će u rujnu doći na Xbox Game Pass. Stoga je Xbox odlučio dodati još četiri nova naslova i tako iznenaditi svoje pretplatnike prije kraja mjeseca.

Evo liste igara koje su od jučer dostupne na Xbox Game Passu:

  • Commandos 3: HD Remaster – cloud/konzole/PC
  • Immortality – cloud/PC/Xbox Series X
  • Immortals Fenyx Rising – cloud/konzole/PC
  • Tinykin – konzole/PC

Commandos 3: HD Remaster je remake verzija igre Commandos 3: Destination Berlin. Izašla je jučer, a na njoj je radio Raylight Games studio, a izdao ju je Kalypso Media. Remaster verzija uključuje prerađene 3D modele i teksture, poboljšane kontrole i dorađeno korisničko sučelje.

Immortality je najnovija igra Sama Barlowa, poznatog developera odgovornog za igre kao što su Her Story i Telling Lies. Immortality je FMV horor igra u kojoj igrači moraju riješiti misterij nestanka glumice Marisse Marcel proučavajući isječke iz njezinih filmova.

Immortals Fenyx Rising je Ubisoftov akcijski RPG iz 2020. godine, koji neodoljivo podsjeća na The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Tinykin je inovativni 3D puzzle platformer u kojem igrate kao intergalaktički astronaut po imenu Milo. Izašao je jučer, na njemu je radio Splashteam studio, a izdao ga je tinyBuild Games.