Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je prvi art za Assassin’s Creed Mirage – očekuje nas i DLC s Ali Babom i 40 razbojnika

Prije samo nekoliko dana, nekoliko poznatih insidera je jednoglasno otkrilo nekoliko konkretnijih informacija o novoj Assassin’s Creed igri. Tom prilikom, doznali smo da će se igra kodnoga Rift zapravo zvati Assassin’s Creed Mirage, kao i to da će doista biti smještena u Bagdhad krajem IX stoljeća, gdje ćemo pratiti avanture Basima iz Assassin’s Creed Valhalle. I tako, dok čekamo Ubisoft da potvrdi navedene informacije, potvrda istih nam je stigla zahvaljujući službenom artu za igru koji se nakratko pojavio na Ubisoft Storeu.

Kao što možete vidjeti ispod, nova igra će se doista zvati Assassin’s Creed Mirage, a iz covera možemo zaključiti i da je spomenuti arapski setting također točan. To nije sve, jer drugi iscurjeli cover art nam je dao nagovještaj postojanja posebnog DLC-a po imenu The Forty Thieves Quest, koji će se baviti arapskom legendom o Ali Babi i 40 razbojnika. Radi li se možda o pre-order bonusu ili možda o post-launch DLC-u koji će stići kao dio Season Passa za igru, u kojem bi se također trebao naći i remake originalnog Assassin’s Creeda te posebna DLC ekspanzija čija će radnja biti smještena u Carigrad, doznat ćemo vrlo brzo.

Ubisoft bi Assassin’s Creed Mirage trebao službeno predstaviti tijekom Ubisoft Forward eventa, koji je najavljen za 10. rujan, a tada ćemo doznati i više detalja, uključujući eventualni datum izlaska igre i platforme kojima je ista namijenjena.