Image Alt

Kuvo TV

Najava novog Silent Hilla navodno nas očekuje već tijekom ovog mjeseca

Glasine o velikom povratku Silent Hilla, o kojima smo pisali prije nepuna dva mjeseca, vrlo lako bi se mogle ispostaviti točnima.

Da se nešto doista konačno kuha nagovijestio je i novinar VGC-a Andy Robinson, koji je putem Twittera otkrio da je čuo od nekoliko izvora da se Konami doista sprema za najavu novog Silent Hilla, na što mu je poznati novinar i insider Jeff Grubb odgovorio kratkim, ali veoma jasnim tweetom koji sugerira da bismo veliko razotkrivanje igre trebali vidjeti već tijekom rujna.

Uzmemo li u obzir i činjenicu da je Konami i službeno potvrdio da će tijekom Tokyo Game Showa najaviti novu igru iz dobro poznatog i mnogima omiljenog serijala, moguće je da bi taj serijal mogao biti upravo  Silent Hill. Naravno, druga opcija za veliki povratnički reveal ove horror franšize s kojom smo se posljednji put družili prije gotovo 10 godina  je novi PlayStation Showcase koji bi, ako su glasine točne, mogao biti održan i prije Tokyo Games Showa 2022, vjerojatno 8. rujna. Ima li u svemu ovome istine ili će novi Silent Hill i dalje ostati u domeni glasina i raznoraznih leakova, doznat ćemo vrlo brzo.