Image Alt

Kuvo TV

Nogometna simulacija UFL ipak je odgođena za iduću godinu

Iako je izlazak nogometne simulacije UFL bio planiran za ovu godinu, britanski studio Strikerz je istu ipak odlučio odgoditi za iduću godinu.

Vijest o odgodi igre stigla nam je putem službenog video priopćenja u kojem je šef Strikerza Eugene Nashilov otkrio da je igra trenutno dovršena oko 80% te da je spomenutom studiju potrebno dodatno vrijeme kako bi razvoj igre priveo kraju. Također, potvrdio je da ćemo novi video update, koji će donijeti i službeni datum izlaska, vidjeti tijekom prosinca.

UFL je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC. Za slabije upućene, radi se o nogometnoj simulaciji primarno orijentiranoj prema online multiplayer igranju, u kojoj ćee, kako njeni autori tvrde, bitna samo vještina samih igrača na terenu. U pitanju je besplatno ostvarenje građeno na Unreal Engineu, koje prezentira “Fair to Play”. Kako doznajemo, ocjene igrača u igri će biti predstavljene u suradnji sa tvrtkom InStat, a najavljena je i suradnja FIFPro organizacijom koja broji više od 65.000 nogometaša.