Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da su remasteri prvih triju Metal Gear Solid igara stvarni

Ako je vjerovati insideru koji se krije pod nadimkom Dusk Golem, a koji se uglavnom proslavio otkrivanjem insiderskih informacija i leakova vezanih za Resident Evil franšizu, Konami nam sprema nove verzije prvih triju Metal Gear Solid igara.

Prema ranijim glasinama o kojima smo i pisali, u pripremi je punokrvni remake igre Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Međutim, Dusk Golem tvrdi da je iz pouzdanih izvora čuo da Konami radi i na remaster izdanjima prvih triju igara. Sva tri naslova trebala bi biti dostupna za kupovinu invidiualno ili u sklopu bundle paketa u kojem će se navodno naći i originalne verzije Metal Gear i Metal Gear 2: Solid Snake igara.

Dusk Golem, poznat još i kao AestheticGamer također tvrdi da je 100% siguran u navedene informacije te da ni sama najava navedenih remastera nije daleko.

S druge strane, Konami, prema svemu što smo dosad mogli vidjeti i čuti, na Tokyo Game Show 2022 dolazi i više nego spreman. Lineup s kojim će ovaj (za Zapadnjake pomalo posrnuli) velikan predstaviti na predstojećem Tokyo Game Showu prilično je bogat, tako da je moguće da će se među naći i nešto vezano za Metal Gear Solid. U svakom slučaju, od ovog eventa dijeli nas nešto više od dva tjedna, tako da nećemo morati dugo čekati na potvrdu ovih glasina.