Image Alt

Kuvo TV

Wo Long: Fallen Dynasty će imati linearnu, 40 sati dugu kampanju

Nakon što smo tijekom ovogodišnjeg Gamescoma vidjeli u akciji Wo Long: Fallen Dynasty, slobodno možemo reći da ljubitelji Nioha i SoulsBorne igara definitivno neće biti razočarani onim što im spomenuti akcijski RPG donosi. Također, sudeći prema obećanjima koja stižu iz redova studija Team NINJA, ti isti igrači ne bi trebali biti razočarani ni dužinom ovog ostvarenja.

U intervjuu za španjolski Vandal, producent igre Masaaki Yamagiwa je otkrio kako će Wo Long: Fallen Dynasty biti prilično linearna igra, za čije će kompletiranje biti potrebno oko 40 sati. Prema njegovim riječima, sama igra će umjesto jedne velike mape imati quest based strukturu sa linearnim levelima, pri čemu će svaki level biti ispresjecan različitim povezanim rutama, zbog čega će svaku razinu biti moguće istražiti na nekoliko različitih načina.

Wo Long: Fallen Dynasty je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji bi se trebao pojaviti početkom iduće godine, a već od prvog dana bit će i dio ponude Xbox Game Passa.