Image Alt

Kuvo TV

Procurile informacije o novom konkurentu Steam Decka i Nintendo Switcha

Logitech je ovog mjeseca objavio svoje namjere da lansira na tržište „ručno računalo za igranje u cloudu“, ali prije nego što su Logitech i njegov partner Tencent mogli službeno otkriti uređaj, izgleda da su informacije već procurile. Slike, koje navodno pokazuju ovu ručnu konzolu, ovaj tjedan su se pojavile na internetu i uklonjene su nedugo nakon toga, ali ne prije nego što su te iste slike ponovno podijeljene drugdje kako bi ih što više ljudi moglo vidjeti.

Evan Blass prvi je podijelio tri slike koje pokazuju novi Logitechov uređaj za igranje u oblaku, ali te slike su odmah maknute. Još jedna slika podijeljena je nakon što su prve tri uklonjene, a prikazuje popis uređaja koji uključuje kratak pregled njegovih specifikacija, ali budući da još ništa nije službeno otkriveno, ne znamo jesu li sve informacije točne.

Slike koje su procurile i navodne specifikacije pokazuju da će ovo biti Android uređaj, a na prikazanom zaslonu, između ostalog, vidimo Xbox i Steam ikone. Obje te platforme značajno su napredovale u osiguravanju da se njihove igre mogu igrati putem tehnologija temeljenih na cloudu.

Logitech nije službeno otkrio svoj novi ručni uređaj, ali stranica na web stranici tvrtke nudi mjesto za prijavu za više informacija kada to postane dostupno.