Image Alt

Kuvo TV

Iscurili su potencijalni screenovi Silent Hill 2 Remakea, iza kojeg stoji Bloober Team

Sudeći prema novim insiderskim informacijama, glasine o Silent Hill 2 remakeu na kojem radi Bloober Team upravo su postale nešto više od običnih glasina. Štoviše, pojavile su se fotke koje (još uvijek neslužbeno) potvrđuju postojanje spomenute igre.

Večeras je na netu osvanulo nekoliko screenshotova spomenutog remakea, koji prikazuju glavnog protagonista Jamesa Sunderlanda iz perspektive slične onoj iz novijih Resident Evil igara. Na screenove koje je objavio izvjesni @the_marmolade nadovezao se i Dusk Golem, inače najpoznatiji insider i leaker kada su u pitanju Resident Evil i Silent Hill, koji je otkrio da se radi o screenovima interne pitch demo verzije koju je Bloober Team predstavio Konamiju, prije nego što je dobio zelenu svjetlo za razvoj igre. Također, uz potvrdu autentičnosti screenova, koju je portal VGC ppotvrdio preko svojih izvora, doznali smo da će spomenuti remake biti privremena PlayStation ekskluziva, ali da ćemo ga moći zaigrati i na PC-u.

Prema svemu sudeći, izgleda da je mačka konačno pobjegla iz vreće te da je samo pitanje vremena kada će Konami konačno službeno predstaviti novi Silent Hill. Hoće li se to dogoditi na Tokyo Game Showu 2022, idućem PlayStation Showcaseu ili nekom trećem eventu, ostaje nam da vidimo.