Image Alt

Kuvo TV

Krije li The Last of Us Part I prvi nagovještaj iduće Naughty Dogove igre?

The Last of Us Part I, koji je izašao prije samo nekoliko dana, mogao bi kriti potencijalni teaser za Naughty Dogovu iduću igru.

Već neko vrijeme kruže glasine da bi iduća igra ovog Sonyjevog studija trebao biti potpuno novi IP, a navodno se radi o fantasy igri. Da bi u svemu tome moglo biti istine, misle i pojedini igrači koji su u igri pronašli nekolicinu postera fantasy tematike, konkretnije konja koji podsjeća na Pegaza, zmaja te tamnoputu ratnicu, koji bi mogli predstavljati teaser za spomenutu igru.

Navedeni posteri se također donekle poklapaju sa ranijim artovima Naughty Dogovog concept artista Hyounga Nama objedinjenim pod nazivom “The Women of North” koje je ovaj kreativac početkom 2021. godine objavio na ArtStationu, a za koje je naknadno tvrdio da zapravo predstavljaju svojevrsni homage Assassin’s Creed: Valhalli, što je opet pomalo upitno, budući da u Valhalli baš i nije bilo zmajeva.

Naravno, ovo ne bi bio prvi put da Naught Dog koristi svoje igre za teasanje budućih projekata. Nešto slično imali smo i sa originalnom The Last of Us igrom, budući da je Uncharted 3: Drake’s Deception krio prvi teaser za nju. No, radi li se doista o teaseru za novu igru, ostaje nam da vidimo.