Image Alt

Kuvo TV

Konačno je najavljena velika Cyberpunk 2077 ekspanzija, iduće godine dolazi samo na PC i konzole nove generacije

Današnji Night City Wire stream donio nam je ono što smo, ako ćemo biti iskreni, i očekivali – najavu dugo očekivane ekspanzije za Cyberpunk 2077.

Phantom Liberty je velika story ekspanzija, čija će radnja biti smještena na potpuno novu lokaciju unutar Night Cityja, a koja će nam predstaviti potpuno novu postavu likova. Naravno, očekuje nas i povratak nekih dobro poznatih faca, poput Johnnyja Silverhanda kojeg će ponovno utjelotvoriti uvijek sjajni Keanu Reeves.

Kada je u pitanju sama priča ove ekspanzije, ista će u klasičnoj triler maniri glavnog protagonista/icu V baciti u potpuno novu ulogu, u službu Novih Sjedinjenih Američkih Država, a što sve možemo očekivati, pogledajte u premijernom traileru koji se nalazi ispod.

Kada su u pitanju dodatne vijesti vezane za Cyberpunk 2077, vrijedi napomenuti i to da nas uskoro očekuje nova velika nadogradnja, sa kojom bi u igru trebala stići prilična količina poboljšanja, poput drastično izmjenjenog policijskog sustava, nove borbe u vozilima ili pak melee borbe. Također, od danas je dostupna i 1.6 nadogradnja, koja će ujedno biti i posljednja koju će verzije za last-gen konzole primiti.

Iako je Cyberpunk 2077 dostupan i na PS4 i Xbox One konzolama, Phantom Liberty ekspanziju ćemo nekada iduće godine moći zaigrati samo na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama, kao i putem Google Stadia servisa.