Image Alt

Kuvo TV

Nastavak VR hita Firewall Zero Hour najavljen ekskluzivno za PlayStation VR2

Sony PlayStation VR2 headset izlazi početkom sljedeće godine, a ovaj smo tjedan saznali za još jednu novu igru ​​virtualne stvarnosti koja će biti rezervisana isključivo za PSVR2.

First Contact Entertainment, zajedno s Sonyjem, otkrio je Firewall Ultra, sljedeće poglavlje u Firewall seriji. Slično kao što još nemamo datum izlaska PlayStation VR2 headseta, Firewall Ultra također nema određen datum izlaska.

Firewall Ultra je izravni nastavak igre Firewall Zero Hour, čija će se radnja odvijati pet godina kasnije, rekao je voditelj zajednice First Contact Entertainmenta Frank Marm putem PlayStation Blog posta. Kao i prethodna igra, Firewall Ultra bit će pucačina iz prvog lica za više igrača, za koju je Marm rekao da će imati nekoliko poboljšanja u odnosu na prethodni nastavak.

Povrh svega toga, Firewall Ultra koristi nove značajke PlayStation VR2 Sense tehnologije kao što je praćenje oka, što vam omogućuje intuitivnu promjenu oružja i prikazivanje HUD indikatora putem kamera ugrađenih u PS VR2 headset.