Image Alt

Kuvo TV

Uskoro bismo mogli vidjeti premijerni prikaz gameplaya Marvel’s Spider-Mana 2

O Insomniacovoj PS5 ekskluzivi Marvel’s Spider-Man 2 ništa novo nismo čuli još od njene najave tijekom 2021. godine. No, sudeći prema tvrdnji poznate insiderice, to bi se uskoro moglo promijeniti.

Insiderica i leakerica Millie Amand aka Millie A, inače poznata po otkrivanju informacija vezanih za PlayStation igre, tvrdi da je od izvora bliskog Marvelu čula da je Marvel’s Spider-Man 2 već sada uspio da nadmaši očekivanja čelnika Marvela te da bismo gameplay prikaz igre mogli dobiti vrlo brzo.

Prema onome što je čula, Amandova tvrdi da su u Marvelu bili zapanjeni fluidnošću i vizualima igre, čak do te mjere da je jedan od Marvelovih uposlenika za vrijeme gameplay demonstracije mislio da gleda cutscenu.

Prema njenim riječima, novi prikaz igre trebali bismo vidjeti uskoro. To bi se donekle moglo poklopiti sa aktualnim glasinama o PlayStation Showcaseu koji je navodno planiran za ovaj mjesec. Također, ne treba odbaciti mogućnost prikaza igre tijekom predstojeće prezentacije novih Disneyjevih i Marvelovih igara, koja nas očekuje već ovoga petka.

Kako god, Millie A iza sebe ima prilično dugačak niz točnih predikcija i insiderskih informacija, tako da je velika šansa da bi i ovaj put mogla biti u pravu.