Image Alt

Kuvo TV

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe tijekom veljače igramo na Nintendo Switch konzolama

Kirby’s Return to Dream Land, izvorno objavljen još na originalnom Game Boyu, tijekom veljače dolazi na Nintendo Switch i to u formi novog velikog remakea.

Od prve igre Kirby’s Dream Land koja je izdana 1992. godine, pa sve do zadnje koja je izdana ove godine u kolovozu Kirby’s Dream Buffet, prošlo je punih 30 godina, a povodom jubilarne 30. obljetnice serijala, Nintendo je odlučio iznenaditi fanove i napraviti remake prve Kirbyjeve igre.

Najavni trailer pokazao je snimke igre za jednog i više igrača, plus neke od novih uzbudljivih značajki koje su dodane.

U svojoj prvoj avanturi, Kirby i njegovi prijatelji kreću u avanturu kako bi vanzemaljcu Magoloru, koji se sa svojim brodom srušio na planet Popstar, pomogli da se vrati kući. Igra uključuje mnoge Kirbyjeve poznate sposobnosti kopiranja, poput mača i suncobrana, kao i novu sposobnost nazvanu mecha, koja stavlja Kirbyja u mecha odijelo s raketama i laserima.

Osim glavne avanture, ovaj naslov će također sadržavati kolekciju mini igara. Podržavat će do četiri igrača u kooperativnom multiplayeru i svatko će imati različitu boju Kirbyja.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe u prodaju stiže 24. veljače iduće godine. Prednarudžbe su dostupne na Nintendo eShopu i My Nintendo Storeu.