Image Alt

Kuvo TV

Najavljen Song of Iron II, iduće godine dolazi na PC i Xbox konzole

Restic Relics je najavio tijekom ID@Xbox Fall Showcasea da trenutno razvija nastavak sidescrolling akcijskog platformera Song of Iron. Potvrđeno je da će Song of Iron II iduće godine biti dostupan za Xbox One, Xbox Series X/S i PC (putem Steama).

Joe Winter, osnivač Resting Relicsa, otkrio je da je Song of Iron II izravan nastavak prvog dijela te da prati priču Breke Chainbreakera. Također je istaknuo da prvi dio neće uvelike utjecati na priču drugog dijela i da će svi igrači odmah moći uskočiti i zaigrati igru.

U Song of Iron II, Breka Chainbreaker prolazi kraljevstvom u potrazi za saveznicima kako bi se suprotstavio svemirskom carstvu koje se predstavlja kao božanstvo koja su plemena nekoć štovala. Putuje kroz svijet nadahnut nordijskom mitologijom i vikinzima. Neprijatelji u ovoj igri bit će svemirska čudovišta, vojnici s laserima i roboti.

Ako odete na službenu web stranicu igre, moći će te se prijaviti za pristup demo verziji koja će biti dostupna na Steamu. Demo traje kratkih 10 minuta, no omogućit će igračima bolji pogled u igru prije nego što ista izađe sljedeće godine.