Image Alt

Kuvo TV

You Suck At Parking podijelio mišljenja igrača

Iako je igra You Suck at Parking najavljena prošli mjesec, tijekom ID@Xbox Fall Showcasea službeno je prikazan njen gameplay te je ista istovremeno postala dostupna u prodaji.

You Suck At Parking je druga je igra studija Happy Volcano studija. Izašla je za Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a moguće ju je kupiti u cijeni od 20€.

Već sada je dobila mješovite kritike i to uglavnom zbog Season Passa koji košta 10€, a sadrži samo kozmetičke stvari. U biti, mnoge free-to-play igre sadrže Season ili Battle Pass pa je mnoge igrače razljutila činjenica da su developeri odlučili staviti Season Pass unutar igre kako bi se „dokopali“ što više novaca. Igračima je isto zasmetalo što nije moguće napraviti custom lobby za multiplayer kako bi se moglo igrati s prijateljima, već su natjerani igrati s nasumice izabranim igračima.

S druge strane, igračima se svidio campaign mod, koji se sastoji od 100 sve težih razina, u kojima je cilj zaustaviti se na malom parkirnom mjestu što je brže moguće. Igra je jedinstvena na tržištu, vozite se velikim brzinama preko mape (sami ili s drugima) pune izazova koji su tu da vas spriječe da dođete do mjesta za parking, kada se morate što brže zaustaviti.

Ako niste sigurni što očekivati od igre, postoji i demo verzija na Steamu u kojoj možete isprobati nekoliko mapa kako biste dobili osjećaj za igru.