Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Warzone 2.0 je konačno razotkriven, izlazi sredinom studenog

Ranije iscurjeli datum izlaska Call of Duty: Warzonea 2.0 službeno je potvrđen tijekom specijalnog Call of Duty eventa, na kojem smo uz premijeru Call of Duty: Modern Warfare II dobili i prvi prikaz i detalje nove iteracije popularnog Warzonea.

Call of Duty: Warzone 2.0 doista stiže 16. studenog i to na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platforme te će, baš kao i prvi Warzone (koji će i dalje ostati aktivan, ali bez daljnje podrške) biti potpuno besplatan za igranje.

Kada je u pitanju sadržaj koji nam Warzone 2.0 dojosi, tu je prije svega potpuno nova mapa, Al Mazrah, koja je smještena u pustinju unutar zapadnoazijske regije, a koja ima 18 interesnih točaka, koje možete vidjeti na slici ispod.

Nova mapa dolazi i sa AI kontroliranim protivnicima, koji u dobro poznati Warzone koncept unose i određene PvE elemente. Ti protivnici će biti raspoređeni po cijeloj mapi, uglavnom u sklopu Stronghold lokacije, a sređivanjem što većeg broja tih protivnika dobit ćemo pristup i boljem oružju te informacijama vezanim za idući Blacksite.

Kada je u pitanju spomenuta mapa, očekuje nas i nešto drukčiji koncept sužavanja iste tijekom battle royale mečeva, budući da ćemo ovaj put, umjesto jednog velikog kruga imati nekoliko manjih, odvojenih krugova koji će se sužavati i u posebnim situacijama spajati u jedan novi krug.

Jedan od noviteta koji nam stiže sa Warzoneom 2.0 tiče se i novih pravila u Gulagu, gdje će klasični 1 na 1 dueli biti zamijenjeni timskim borbama 2 na 2, pri čemu nećemo morati čekati na člana svog tima da “završi u Gulagu”, već će nas novi matchmaking sustav spajati sa bilo kojim drugim igračem. Također, ovaj put u Gulagu nas očekuju i AI protivnici.

Sve u svemu, Warzone 2.0 bi trebao stići sa priličnom količinom noviteta koji bi postojeće Warzone igrače trebali natjerati da se presele na na “novu verziju”, a budući da je u planu doista bogat post-launch sadržaj, vjerujemo da će i novi Warzone biti veoma popularan među igračima.