Image Alt

Kuvo TV

Capcom predstavio mnogo detalja vezanih uz Street Fighter 6 – a dobili smo i prvi pogled na Kena, Blanku, E.Hondu i Dhalsima

Na oduševljenje, pa i iznenađenje mnogih fanova, Capcom je podijelio jako puno informacija vezanih za Street Fighter 6. Ne samo da smo dobili novi trailer sa detaljnijim uvidom u mogućnosti stvaranja vlastitoga lika i single player mode, već smo dobili i predstavljanje četvero klasičnih likova iz serijala – Kena, E.Hondu, Dhalsima i Blanku.

Uz spomenuto, pojašnjena su i dva važna aspekta igre – World Tour i Battle Hub. World Tour donosi single player igranje sa stvorenim likom i prolazak kroz story mode gdje će, uz susretanje s drugim likovima s kojima će odmjeriti svoje snage, susretati i zvijezde serijala, kao što su Chun-Li i Ryu, koji će ih učiniti novim potezima. Iz trailera je jasno vidljivo kaako će naš napravljeni lik moći kombinirati razne poteze od postojećih likova, ali i razvijati svoj poseban stil, kako borbe, tako i odjeće. Battle Hub je poprilično jasan koncept za sve koji su upoznati sa žanrom, sa vašim stvorenim likom (avatarom) se možete boriti online s drugima, a ostatak Huba može pratiti vaš meč. Tu je i posebna poslastica, arkadni strojevi na kojima će se moći igrati Street Fighter II i Final Fight.

Od modeova potvrđeni su redom Ranked Match, Casual Match, Battle Hub Match, Open Tournament, Extreme Battle, Game Center i Training Mode. Extreme Battle Mode mečevi donose nekonvencionalne uvjete tijekom borbe, poput razjarenog bika koji povremeno uleti za vrijeme borbe, ali su tu i razni drugi preduvjeti koji će zapravo određivati tijek dosta dinamičnijih i ”luđih” borbi.

Za kraj je potvrđeno veliko zatvoreno beta testiranje igre koje će se odvijati od 7. do 10. listopada u kojem će određeni sretnici/ice moći isprobati sve modeove kao i osam likova: Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Guile, Kimberly, Juri i Kena.

Za više detalja, svakako pogledajte spomenute trailere/videe: