Image Alt

Kuvo TV

Predstavljen je multiplayer Call of Duty: Modern Warfarea II, a vidjeli smo i kako izgleda akcija iz perspektive trećeg lica

Kao što je ranije i najavljeno, Activision i Infinity Wards u tijekom specijalnog Call of Duty eventa premijerno predstavili multiplayer Call of Duty: Modern Warfarea II.

Call of Duty: Modern Warfare II bi nam, prema prikazanom, trebao isporučiti dosad najveće, najintenzivnije, najkompleksnije i najimerzivnije multiplayer iskustvo u povijesti serijala.

Naime, ovaj put, uz more već postojećih modova, multiplayer će biti dostupan i iz perspektive treećeg lica. Naravno, kako ne bi bio narušen balans prilikom igranja, očekuju nas odvojeni serveri za one koji multiplayer planiraju igrati iz third person perspektive. Tu je i novi Raid mod, koji će u igru stići naknadno, u kojem će se dva tročlana tima međusobno boriti, pri čemu će od ključnog značaja biti komunikacija i koordinacija među igračima. Također, potvrđen je i DMZ mod, inače novi sandbox multiplayer mod inspiriran hitom Escape from Tarkov.

Djelić prikazanog možete i osobno iskusiti u predstojećoj beti, koja je već od danas u svojoj early access formi dostupna na PlayStation konzolama, a koju će svi vlasnici Sonyjevih konzola moći isprobati u periodu od 18. do 20. rujna. Također, od 22. rujna, early access otvorena beta bit će dostupna na svim platformama, dok će standardna otvorena beta za sve platforme biti dostupnd od 24. do 26. rujna.

Call of Duty: Modern Warfare II u prodaju stiže 28. listopada, a moći ćemo ga zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama. Također, vrijedi naglasiti da će PC verzija biti dostupna putem Battle.neta i Steama.