Image Alt

Kuvo TV

Wo Long: Fallen Dynasty demo je dostupan na PS5 i Xbox Series X/S konzolama

Koei Tecmo i Team NINJA su nam priredili malo iznenađenje, lansiravši demo verziju svog akcijskog RPG-a Wo Long: Fallen Dynasty.

Wo Long: Fallen Dynasty je dostupan za preuzimanje putem PlayStation Storea i Microsoft Storea do 26. rujna, a moguće ga je isprobati isključivo na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

Prema informacijama koje su nam za ovu priliku stigle od Koei Tecmoa, s obzirom na to da je igra još u razvoju, sadržaj demo verzije mogao bi se razlikovati od sadržaja koji će biti dostupan u finalnoj verziji igre. Naravno, za njegovo isprobavanje potrebno je spojiti se na PlayStation Store ili Xbox Network, ali za multiplayer ovaj put nije potrebna PS Plus ili Xbox Live Gold pretplata.

Svi koji uspješno završe demo, na poklon će dobiti specijalni bonus u vidu Crouching Dragon Helmeta, koji će moći iskoristiti u punoj verziji igre, kada ista stigne u prodaju. Također, sve sudionike očekuje i mini anketa, a kompletiranje iste donosi i mini nagradu u formi ekskluzivnog wallpapera.

Wo Long: Fallen Dynasty bi se u prodaji trebao pojaviti početkom iduće godine, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.