Image Alt

Kuvo TV

Orlando Bloom se pridružio glumačkoj postavi Gran Turismo filma

Gran Turismo film iz danas u dan dobiva konkretniju strukturu, barem što se tiče glumačke postave. Ovoga tjedna je potvrđen još jedan dio glumačke postave, Orlando Bloom i Darren Barnet.

Orlando Bloom će navodno glumiti direktora marketinga koji namjerava sudjelovati u utrkama prvenstveno zbog zarade, a Darren Barnet (zvijezda serije Never Have i Ever) kao jedan od boljih i puno mlađih vozača koji će smetati Bloomovom liku u njegovim namjerama.

Sama radnja filma bit će bazirana na istinitoj priči o mladom Gran Turismo igraču koji je na kraju postao i profesionalni vozač, što je, ruku na srce, mnogo bolje nego da smo umjesto toga dobili neki novi Fast & Furious derivat. Također, šuška se kako bi veoma značajnu ulogu u predstojećem filmu mogli imati i GT Academy turniri koji su najboljim igračima pružili priliku da sudjeluju u profesionalnim utrkama za Nissan.

Film, u režiji Neila Blomkampa, trebao bi početi sa snimanjem ovoga tjedna u Mađarskoj, a film bi trebao izaći 11. kolovoza iduće godine. Za scenarij će biti zadužen Jason Hall (American Sniper, Thank You for Your Service), dok će se produkcijom filma baviti Columbia Pictures.