Image Alt

Kuvo TV

Prikazan koncept nove igre autora PUBG-a, pogonjene Unreal Engineom 5

Krafton, odnosno developeri najpoznatiji po planetarno popularnoj PUBG: Battlegrounds igri je napravio iskorak u dijametralno suprotnom smjeru. Premda se radi o konceptualnom videu za potpuno novi IP i igru, očekivanja su velika obzirom na uspjeh njihovog prvijenca.

Bazirana na jednoj od najprodavanijih Korejskih novela, The Bird That Drinks Tears autora Lee Yeongdoa, igra u svom konceptualnom videu predstavlja lika koji nosi ime Kagan Draca ili bolje poznatom kao Nhaga Slayer u svom krvoločnom pohodu “kroz” Nhage. U istočno Azijskom folkloru mitološke Nhage su zmijolika bića koja često imaju negativnu konotaciju ali se i smatraju nositeljima blagoslova plodnosti. Tko zna iz kojeg razloga će Kagan imati poriv da ih skrati za glavu.

Trailer koji je pred vama, daje dovoljno intriga da nas zanima više. Što se tiče audio vizualne prezentacije, ona je uz pomoć Unreal Enginea 5 na visokoj razini, iako smo dojma da je to moglo (moralo?) biti bolje. Ništa, čekamo daljnje detalje i možda nekakav okvirni datum (ili barem godinu) izlaska.