Image Alt

Kuvo TV

Mario + Rabbids: Sparks of Hope je ”pozlaćen” mjesec dana prije izlaska

Nadolazeća Nintendo Switch video igra Mario + Rabbids Sparks of Hope službeno je ”pozlaćena”, objavio je Ubisoft. To, za slučaj da prvi put čujete za taj izraz i dosad nas niste pratili, znači da bi videoigra spremna za izlazak koji je zakazan za 20. listopada.

“Veoma smo sretni što možemo potvrditi da je Mario + Rabbids pozlaćena!” navodi službeni Twitter profil za igru, a njihovu objavu možete provjeriti i sami ispod.

Ovaj nastavak izvrsne igre Mario + Rabbids Kingdom Battle odvija se u “čudovnatoj” i prekrasnoj novoj galaksiji, koja je zanimljiva mješavina Mario Galaxy i Rabbids svemira. Unutar njegove orbite lebde svjetovi jesenjih boja, smrznutog snijega i pješčanih plaža. Priča ovoga nastavka se vrti oko Curse (ilitiga, kletve), mračnog entiteta koji želi apsorbirati energiju hibridne galaksije i uhvatiti Sparkse -bića koja se opisuju od strane Ubisofta i Nintenda kao mješavina Lumasa i Rabbida. Na Mariu i njegovoj ekipi  je da spase stvar, a sada im pomažu Rosalina, Edge i sam Bowser.

Svjetovi u ovom nastavku su naizgled otvoreniji, s popratnim zadacima koje treba dovršiti i tajnama koje treba pronaći putem rješavanja zagonetki. Jedan od videa priloženih u ovom članku ide u detalje o borbenom sustavu igre, prikazuje se kako svaki lik ima svoju vlastitu jedinstvenu sposobnost (npr. štitove, uspavljivanje neprijatelja, protunapade), poziva različite Sparkse za dodatne napade i kako točno mogu napredovati kroz igranje.