Image Alt

Kuvo TV

Iz Embracera tvrde da su očekivali bolje reakcije na novi Saints Row

Izvršni direktor Embracer grupe  Lars Wingefors rekao je da je osobno razočaran prijemom nedavno objavljenog Saints Rowa.

Tehnički peti nastavak u serijalu, na kojem je radio Volition, došao je prošloga mjeseca za PlayStation i Xbox konzole, kao i za PC i Google Stadiu, no popraćen je dosta blagim ocjenama od strane kritike. Iako je još uvijek rano, Wingefors je tijekom godišnjeg sastanka rekao da je i dalje uvjeren u svoju prognozu prije izlaska da će se u naslov vratiti uloženo, ali dugoročni izgledi za franšizu trenutno nisu jasni. “Osobno, nadao sam se boljem prijemu igre”, rekao je. “Bilo je vrlo polarizirajuće. Postoji mnogo stvari koje bi se mogle detaljno reći oko toga, ali s jedne strane sam sretan što vidim puno sretnih igrača i fanova, a u isto vrijeme pomalo sam tužan što vidim da neki ipak nisu sretni, pa je teško. Mislim da trebamo pričekati tromjesečno izvješće u studenom kako bismo imali više detalja”, nastavio je. “Još uvijek smo prilično rano u našem vremenskom okviru za izdavanje i još uvijek prikupljamo podatke, a tu je i ispravljanje pogrešaka i dolazi više sadržaja. S financijske strane, znam, ili sam uvjeren da ćemo zaraditi na igri i vratiti uloženo. Hoće li imati tako veliki povrat ulaganja kao što smo vidjeli u mnogim drugim igrama? Nije baš vjerojatno, ali zaradit ćemo.”

Wingefors je zatim upitan je li prijem igre na bilo koji način promijenio Embracerov dugoročni pogled na franšizu. “Očito je da uvijek želite da svaki nastavak bilo kojeg IP-a bude veći od prijašnjeg”, odgovorio je. “Ovo je prilično težak proces procjene vaše pozicije, ishoda, a stotine ljudi uključeno je u ovu igru ​​unutar grupe, tako da još uvijek imam veliko povjerenje u te ljude i siguran sam da će imati nove ideje za igru uskoro.”

Koliko god ovo bilo razočaravajuće za Embracer, ipak postoje veliki razlozi za slavlje, pogotovo što se tiče neočekivanoga velikog uspjeha Tiny Tina’s Wonderlands.