Image Alt

Kuvo TV

Izlazak Valkyrie Profile: Lenneth remastera odgođen je za kraj prosinca

Square Enix je objavio da je odlučio odgoditi izdavanje Valkyrie Profile: Lenneth remastera i to za 22. prosinac ove godine.

Odluka je donesena tjedan dana prije originalnog datuma izlaska. Iako je novi datum najavljen, malo je dalje nego što su neki možda očekivali, tako da će fanovi morati pričekati kako bi zaigrali remaster originalne Valkyrie Profile igre sa PSP-ja. Remaster je inače trebao biti izdan zajedno s igrom Valkyrie Elysium, koja stiže već 29. rujna.

Remaster verzija je bonus za one koji su unaprijed naručili Valkyrie Elysium Digital Deluxe Edition za PlayStation 4 i PlayStation 5. Square Enix je potvrdio da će svatko tko se predbilježio za Deluxe izdanje Valkyrie Elysiuma na PlayStation Storeu  dobiti kod za preuzimanje kopije igre Valkyrie Profile: Lenneth. Naravno, spomenuta igra će također biti dostupna za kupnju odvojeno od Valkyrie Elysiuma.

Valkyrie Elysium 29. rujna dolazi na PlayStation 4 i PlayStation 5, dok će verzija za PC stići 11. studenog. Besplatni DLC također će biti dodan u igru ​​11. studenog, a uključuje novo područje Seraphic Gates i zasebni način igre pod nazivom „Hilde’s Vengeance“ gdje igrači mogu igrati kao Hilde i Valkira odjevena u crno.