Image Alt

Kuvo TV

Predstavljene su tri nove igre koje sljedeći mjesec dolaze na Netflix

Netflix je službeno najavio novu listu filmova i televizijskih serija koje uskoro stižu. Osim toga, popis uključuje i mobilne videoigre koje će biti dodati na Netflixovu preplatu. Iako nisu poznati točni datumi kada će igre službeno biti dostupne putem preplate, potvrđeno je da dolaze sljedeći mjesec.

Netflix je otkrio da će igre Nailed It! Baking Bash, Spiritfarer i Hello Kitty Happiness Parade u bliskoj budućnosti biti dodane u biblioteku mobilnih igara, te će biti dostupne za preuzimanje preko Netflixove preplate za Android i iOS uređaje. Time će ukupni broj dostupnih igara porasti na 32.

Nemamo puno informacija vezanih za igru Hello Kitty Happiness Parade. Ono što znamo je da će Hello Kitty Happiness Parade biti glazbena igra u kojoj će se igraći morati osloniti na svoje sposobnosti kako bi izbjegli zamke koje „padaju“ na paradu.

Razvijena od strane Thunder Lotus Games studija, Spirtifarer je akcijska sandbox igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu Stelle, duhovnice koja vodi pokojnike u zagrobni život. Igrači napreduju tako što biraju nove putnike, ispunjavaju posljednje zahtjeve tih putnika prije odlaska dalje i nadograđuju svoj brod da primi više putnika.

Nailed It! Baking Bash je simpatična simulacijska igra inspirirana Netflixovom serijom o pečenju kolača Is It Cake? Igru je razvio Paladin Studios, a igrači prolaze kroz sekvence brzih mini-igara kako bi pekli, bojali i ukrašavali tematske torte. Tu je i mod za više igrača koji omogućuje igračima da se natječu s prijateljima u rekreaciji slastica u određenom vremenu.