Image Alt

Kuvo TV

Studio League of Geeks „oživit će“ stratešku igru Solium Infernum

Studio League of Geeks, poznat po igri Armello, najavio je da će njegov sljedeći projekt biti oživljavanje kultne klasične strateške igre Solium Infernum

Nova adaptacija spomenute igre sadržavat će potpuno novu kampanju za jednog igrača i multiplayer koji od igrača neće zahtijevati da igraju istovremeno, kao i modernizirane 3D slike i ažurirano sučelje. Očekuje se da će igra biti izdana sljedeće godine za PC.

Cilj je preoblikovati igru da bude privlačna današnjim igračima te da bude u toku s najnovijim strateškim igrama, a da pritom zadrži jedinstven način igranja. Cilj igre je zauzeti prijestolje pakla (Infernal Throne of Hell) koristeći sustave političkih intriga i vojnih strategija. Igrači biraju jednog od osam Archfiendsa na početku meča i moraju ovladati nad pet sfera zla i tražiti artefakte.

Originalni Solium Infernum jedna je od najistaknutijih videoigara ikada napravljenih. Njegova evokativna vizija pakla nadahnuta Miltonom i dubok fokus na političke intrige razlikuju se od bilo čega drugog na tržištu“, rekao je suosnivač i direktor League of Geeksa Trent Kusters.