Image Alt

Kuvo TV

The Big Catch je nova open world igra inspirirana starim 3D platformerima

The Big Catch je novi 3D platformer iza kojeg stoji indie studio Filet Group, a inspiriran je 3D platformerima koji su izdani za PlayStation 1 i Nintendo 64.

The Big Catch stavlja igrače u ulogu Castera, ribara koji mora spasiti restoran kuhara Leurrea prikupljanjem novih sastojaka. Kao što se može zaključiti po naslovu igre, ovi se sastojci prvenstveno sastoje od ribe. Gameplay je sličan onom iz Super Maria 64, stoga će igrači imati niz trikova koje će moći iskoristiti kako bi istražili svijet igre i dočepali se svih riba koje su im potrebne da ostvare svoj cilj.

Govoreći o okruženju, Kickstarter stranica igre kaže da se The Big Catch odvija u otvorenom svijetu u kojem igrači imaju slobodu napredovati kroz igru ​​kako žele.

Bitno je za napomenuti da Filet Group traži dodatna sredstva na Kickstarteru kako bi dovršio razvoj igre, odnosno proširio svoj tim. Međutim, više informacija o samoj igri saznat ćemo tek kada bude dostignut početni cilj financiranja. U trenutku pisanja ovog teksta, studio je skupio 65 tisuća dolara od traženih 90 tisuća, a preostalo je još 23 dana do kraja razdoblja prikupljanja sredstava.

The Big Catch će vjerojatno biti izdan samo za PC, ali službeni datum njegovog izlaska trenutno nije poznat.