Image Alt

Kuvo TV

Call of Duty: Modern Warfare 2 beta već je puna cheatera

Unutar drugoga vikenda Call of Duty:Modern Warfare 2 bete krenula je i navala cheatera. Budući da oni prvenetsveno dolaze sa PC-a, veliki broj igrača na konzolama ugasilo je cross-play opciju za online igranje kako bi izbjegli ove hakere/cheatere. Slična stvar se, podsjećamo, događala i sa prijašnjih Call of Duty igrama, Vanguard i Black Ops Cold War.

U samo jednom od isječaka, koje prenosimo ovdje sa Twittera, može se vidjeti kako cheater koriste takozvani ”wallhack” kako bi vidjeli neprijatelje prije nego što bi trebali.

Na Tik-Toku se, uz videe, pojavljuju i upute za kupovanje tih hackova. Unatoč Activisionovom anti-cheat softwareu Ricochet, hakiranje je i dalje dosta jako i prenapučuje i ovu Call of Duty igru. Infinity Ward je na društvenim mrežama obećao da će uskoro riješiti ovaj, čini se, dosta veliki problem. Nijedan ovaj software nije savršen, i nekako se često nađe kod ovako popularnih igara način da se ”probije” svaka zaštita, no Activision će svakako ”dati gasa” da se problem riješi što prije.