Image Alt

Kuvo TV

Otkriveni su prvi detalji i slike iz Netflixove Onimusha serije

Moramo priznati, nismo ni znali da Netflix surađuje sa Capcomom na anime adaptaciji legendarne Onimushe. Stoga smo se prilično iznenadili kada smo danas doznali prve detalje o seriji, pa čak i vidjeli nekoliko slika iz iste.

Iako je Capcom iz nekih razloga (vjerojatno istih kao što je slučaj sa Dino Crisisom) u potpunosti zapostavio ovaj serijal, udružio je snage sa Netflixom kako bi nam isporučio anime seriju, čija će radnja biti smještena na sami početak Edo perioda te će pratiti avanture samuraja Musashija koji pomoću dobro poznate Oni rukavice mora uništiti Genma demone. Ukratko, donijet će nam klasičnu Onimusha priču sa novim glavnim protagonistom.




Sudeći prema prvim slikama koje možete vidjeti iznad, radi se o vizualno atraktivnoj seriji, koju će krasiti posebna kombinacija 3D CGI likova i rukom crtanih pozadina. Na samoj seriji rade Takashi Miike i Shinya Suga iz studija Sublimation, koji je radio i na Dragon’s Dogma seriji. Također, otkriveno je da će lik glavnog protagonista Musashija Miyamotoa biti modeliran po pokojnom japanskom glumcu Toshirou Mifuneu, poznatog po brojnim Kurosawinim samurajskim filmovima.

Je li stvaranje Onimusha animirane serije u suradnji sa Netflixom možda prvi konkretniji nagovještaj da bismo možda mogli vidjeti i novu Onimusha igru, ostaje nam da vidimo. No, s obzirom na to da je i sama serija još uvijek u ranoj produkcijskoj fazi, na više detalja ipak ćemo morati pričekati još neko vrijeme.