Image Alt

Kuvo TV

Poznat je datum premijere Netflixove serije The Witcher: Blood Origin

Kao što smo mogli i očekivati, Netflixova TV serija The Witcher: Blood Origin bila je jedna od glavnih tema Netflixovog Tudum fan eventa. Novi trailer za spomenutu prequel seriju ovom prilikom ipak nismo dobili, ali zato je otkriven službeni datum njene premijere.

Kako doznajemo, The Witcher: Blood Origin će svoju premijeru na Netflixu imati 25. prosinca, što znači da će mnogi The Witcher fanovi Božić provesti gledajući novu epsku sagu, koja će im otkriti što se zapravo događalo prije same avanture Geralta od Rivije.

Inače, u pitanju je nešto kraća TV serija, koja će se sastojati od šest epizoda. Njena radnja odvijat će se 1200 godina prije događaja iz The Witchera, te će nam detaljnije predstaviti fantastični svijet Andrzeja Sapkowskog. Na seriji rade Declan De Barra i Lauren Schmidt Hissrich, a njihovo sudjelovanje jamči da ćemo vidjeti još jedno uspješno ostvarenje na tragu Geraltovih avantura s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi.

Kada je u pitanju glumačka postava, u glavnim ulogama ćemo vidjeti Michelle Yeoh (Scian), Laurencea O’Fuaraina (Fjall) i Sophiu Brown (Elle). Osim njih, u seriji će se još pojaviti i Lenny Henry (Chief Druid Balor), Mirren Mack (Merwyn), Zach Wyatt (Syndril), Huw Novelli (Callan), Nathaniel Curtis (Brían), Jacob Collins-Levy (Eredin), Dylan Moran (Uthrok One-Nut), Lizzie Annis (Zacaré), Francesca Mills (Meldof) i Amy Murray (Fenrik).